


Uunissa paahdetut punajuuret – helppo ja herkullinen lisäke, joka valmistuu kuin itsestään
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Uunissa paahdetut punajuuret saavat lisämakua valkosipulista ja timjamista. Lohkot taipuvat mainiosti myös salaattiin tai vuohenjuuston kanssa nautittaviksi. Nam!
Reseptin ainekset
8 annosta
Uunissa paahdetut punajuuret
1 kg
punajuuria
2 rkl
oliiviiöljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
(timjaminoksia)
(valkosipulinkynsiä)
Uunissa paahdetut punajuuret – ohje:
- Pese ja halutessasi kuori punajuuret. Leikkaa punajuuret reilun kokoisiksi lohkoiksi ja pirskottele öljyä päälle.
- Mausta punajuurilohkot suolalla ja mustapippurilla sekä halutessasi murskatuilla valkosipulinkynsillä ja timjaminoksilla.
- Paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes punajuuret ovat pehmentyneet.
Vinkki!
Voit tehdä paahdetuista punajuurista herkullisen punajuurisosekeiton lisäämällä lohkojen joukkoon kermaa ja soseuttamalla ainekset sauvasekoittimella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat