Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperihillo kruunaa leivonnaiset ja on ihana lisuke letuille ja puurolle – katso resepti!

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Raparperihillo on helppo tehdä itse. Tarvitset vain nipun raparperinvarsia, hillosokeria ja tilkan vettä. Kirpeänmakea hillo vie takuulla kielen mennessään!

6.6.2022
Reseptin ainekset
noin 1 l hilloa
Raparperihillo
1 kg
raparperia (paloiteltuna)
2 rkl
vettä
500 g
hillosokeria

Raparperihillo – ohje:

  1. Pese ja pilko raparperi. Laita palat kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Sekoita hillosokeri joukkoon ja keitä hilloa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 15 minuuttia.
  3. Kuori mahdollinen vaahto ja anna hillon jäähtyä puolisen tuntia. Pakkaa raparperihillo puhtaisiin, keitettyihin lasipurkkeihin.

Vinkki!

Täytä raparperihillolla ihanan mehevä paunakakku. Raparperi-paunakakun ohjeen löydät täältä.

Raparperi-paunakakku

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt