


Raparperihillo kruunaa leivonnaiset ja on ihana lisuke letuille ja puurolle – katso resepti!
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Raparperihillo on helppo tehdä itse. Tarvitset vain nipun raparperinvarsia, hillosokeria ja tilkan vettä. Kirpeänmakea hillo vie takuulla kielen mennessään!
Reseptin ainekset
noin 1 l hilloa
Raparperihillo
1 kg
raparperia (paloiteltuna)
2 rkl
vettä
500 g
hillosokeria
Raparperihillo – ohje:
- Pese ja pilko raparperi. Laita palat kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi.
- Sekoita hillosokeri joukkoon ja keitä hilloa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 15 minuuttia.
- Kuori mahdollinen vaahto ja anna hillon jäähtyä puolisen tuntia. Pakkaa raparperihillo puhtaisiin, keitettyihin lasipurkkeihin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat