Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Puolukkaraakakakku ja taatelikinuski ovat täydellinen yhdistelmä syksyn juhliin

20 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 h 0 min

Puolukkaraakakakku ihastuttaa puolukkaisella kookostäytteellään ja taateli-pähkinäpohjallaan. Tätä raakakakkua ei paisteta, ja se leivotaan ilman valkoista sokeria, maitoa ja jauhoja. The Queen of Delicious -blogin Veera Rusanen kehitteli ohjetta muutaman kuukauden ajan ja tarjoaa puolukkaraakakakun taatelikinuskin kanssa.

2.11.2018
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
5
pehmeää taatelia
1 ¼ dl
pähkinöitä tai manteleita
4 rkl
kookosöljyä
Täyte
2 ½ dl
cashewpähkinöitä
1 dl
kookosmannaa (esim. Foodin)
1 dl
kaakaovoita
3 ¾ dl
puolukoita
1 tl
vaniljauutetta
2 tl
vaahterasiirappia
Taatelikinuski
15
pehmeää taatelia
1 ¼ dl
mantelimaitoa
½ tl
suolaa

Puolukkaraakakakku leivotaan näin:

  1. Laita täytteen cashewpähkinät likoamaan yön yli.
  2. Valmista pohja. Poista taateleista kivet.Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja käytä konetta, kunnes pohjamassa on tasaista mutta vielä hieman karkeaa.
  3. Painele pohja irtopohjavuoan (Ø 15–18 cm) pohjalle tiiviisti. Nosta vuoka hetkeksi pakastimeen.
  4. Valuta ja huuhtele täytteen cashewpähkinät. Kaada pähkinät tehosekoittimeen.
  5. Sulata kaakaovoi ja kookosmanna lämpimässä vesihauteessa. Kaada sula tehosekoittimeen. Lisää puolukat ja vanilja. Soseuta täyte tasaiseksi. Maista ja lisää vaahterasiirappia tarvittaessa.
  6. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja tasoita pinta. Nosta vuoka jääkaappiin yön yli tai pakastimeen noin neljäksi tunniksi.
  7. Valmista taatelikinuski juuri ennen tarjoilua. Poista taateleista kivet. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Levitä kinuski puolukkaraakakakun päälle ja nauti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt