


Punajuuri-sienisalaatti – joulunpunainen lisä perinteiseen herkkupöytään
24 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 24 h 0 min
Punajuuri-sienisalaatti sisältää klassikkoherkkujen parhaat puolet: aromikkaat maut sekä kermaisen koostumuksen. Jouluinen väri tulee kaupanpäällisenä!
Reseptin ainekset
6 annosta
Punajuuri-sienisalaatti
300 g
suolattuja sieniä (hienonnettuna noin 4 dl)
1 kpl
punasipulia
60 g
etikkapunajuurta (noin 1 dl suikaloituna)
200 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1/4 tl
mustapippuria
Punajuuri-sienisalaatti valmistuu näin:
- Liota sieniä kylmässä vedessä mieluiten yön yli, jotta ylimääräinen suola liukenee. Valuta sienet hyvin ja hienonna ne.
- Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään (voit säästää osan punasipulista koristeeksi).
- Anna punajuuri-sienisalaatin maustua jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään. Tarkista punajuuri-sienisalaatin maku ennen tarjoamista.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen sienisalaatin resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat