Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuri-sienisalaatti – joulunpunainen lisä perinteiseen herkkupöytään

24 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 24 h 0 min

Punajuuri-sienisalaatti sisältää klassikkoherkkujen parhaat puolet: aromikkaat maut sekä kermaisen koostumuksen. Jouluinen väri tulee kaupanpäällisenä!

10.12.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
Punajuuri-sienisalaatti
300 g
suolattuja sieniä (hienonnettuna noin 4 dl)
1 kpl
punasipulia
60 g
etikkapunajuurta (noin 1 dl suikaloituna)
200 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1/4 tl
mustapippuria

Punajuuri-sienisalaatti valmistuu näin:

  1. Liota sieniä kylmässä vedessä mieluiten yön yli, jotta ylimääräinen suola liukenee. Valuta sienet hyvin ja hienonna ne.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään (voit säästää osan punasipulista koristeeksi).
  3. Anna punajuuri-sienisalaatin maustua jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään. Tarkista punajuuri-sienisalaatin maku ennen tarjoamista.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen sienisalaatin resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt