25polkakarkkia (tai 2 isoa polkatankoa rouhittuna)
Polka-juustokakkupiirakka valmistuu näin:
Leikkaa isot vaahtokarkit saksilla pienemmiksi paloiksi. Sulata voi isossa kattilassa. Käännä levy pois päältä ja lisää vaahtokarkit. Sekoita, kunnes karkit sulavat. Lisää riisimurot.
Öljyä irtopohja- tai piirakkavuoka (Ø 24 cm) kevyesti. Öljyä myös juomalasin pohja ja painele sillä riisimuro-vaahtokarkkiseos vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin kovettumaan täytteen teon ajaksi.
Paloittele valkosuklaa ja sulata se miedolla teholla mikroaaltouunissa, 30 sekunnin välein sekoittaen. Jäähdytä.
Vatkaa kerma ja tuorejuusto yhdessä vaahdoksi. Sekoita suklaaseos vaahtoon.