


Piparipallot saavat lumipeitteen valkosuklaasta ja kookoksesta – herkuissa maistuu myös Daim-suklaa
1 h 35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 15 min
Piparipallojen täyte sekoitetaan tuorejuustosta, Daim-patukoista ja tietenkin piparkakuista. Valkosuklaa-kookoskuorrute saa herkkupalat muistuttamaan suloisesti lumipalloja. Mikä ihana idea vaikka lahjaksi!
Reseptin ainekset
12 kpl
200 g
piparkakkuja
2
Daim-patukkaa (à 56 g)
1 dl
mantelirouhetta
100 g
vanilja- tai appelsiinituorejuustoa
Kuorrutus
200 g
valkosuklaata
2 dl
kookoshiutaleita
Piparipallot – ohje:
- Jauha piparkakut ja suklaapatukat muruiksi esimerkiksi monitoimikoneen leikkuuterällä.
- Lisää mantelirouhe ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.
- Pyörittele keksimassasta pyöreitä palloja (Ø 4 cm) lautaselle. Pane pallot jääkaappiin kovettumaan tunniksi.
- Paloittele suklaa pieneen kulhoon ja sulata se mikrossa. Pane kookoshiutaleita toiseen kulhoon.
- Upota pallot ensin suklaaseen ja pyörittele sitten kookoshiutaleissa. Anna piparipallojen kovettua vielä hetki jääkaapissa.
Vinkki!
Kokeile myös vaihtaa valkosuklaa tummaan tai maitosuklaaseen ja kieritellä piparipallot manteli- tai hasselpähkinärouheessa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat