


Pikkujoulujen suosikki! Kaunis, kranssimainen piparilevitelauta kääntää katseet
20 min
Levitä tuorejuustotahnaa tarjoiluvadille ja koristele se hedelmillä, pähkinöillä, hillolla ja yrteillä. Tarjoile perinteisten piparkakkujen kanssa.
Reseptin ainekset
6-8 annosta
2 dl
vispikermaa
200 g
appelsiinituorejuustoa
200 g
vaniljatuorejuustoa
2-3
viikunaa
1 dl
pistaasipähkinöitä
1 dl
kirsikkahilloa
1 dl
kuivattuja karpaloita
¼ rku
rosmariinia
Lisäksi
piparkakkuja
- Vaahdota kerma. Jaa kermavaahto kahteen osaan ja sekoita toiseen osaan appelsiinituorejuusto ja toiseen vaniljatuorejuusto.
- Pursota tai lusikoi molempia täytteitä siksakinomaisesti vuorotellen tarjoiluvadille kranssin muotoon.
- Lohko viikunat ja rouhi pähkinät.
- Valuta tuorejuustokerroksen päälle hilloa sinne tänne. Asettele päälle myös viikunalohkoja ja ripottele pistaasirouhetta ja karpaloita. Koristele lopuksi rosmariinilla.
- Tarjoa piparkakkujen kanssa. Laita osa piparkakuista kranssin koristeeksi. Voit koristella piparkakut myös sokerikuorrutteella tai kultaisella kimallesuihkeella (Dr. Oetker).
Vinkki!
Saat suolaisen, juustotarjottimen kaltaisen jälkiruokalaudan, kun vaihdat toisen tuorejuuston sinihometuorejuustoon ja toisen pehmeään vuohenjuustoon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat