Maku

Piparikota – helppo ohje aloittelevalle pipariarkkitehdille

25 h 30 min
4
0

Piparikota on suloinen ja hieman perinteistä piparitaloa helpompi leipoa. Katso ohjeet täältä ja tee vaikka kokonainen kotakylä!
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (10 annosta)

  • 500 gpiparkakkutaikinaa (pakaste) (Myllyn Paras Perinteinen tai Laktoositon Piparitaikinaa)

Sokerikuorrutus

  • 200 gtomusokeria (noin 3 dl)
  • 1 kplvalkuaista
  • 1/2 tlsitruunamehua

Kiinnitykseen

  • sokeria

Lisäksi

  • nonparelleja ja tomusokeria koristeluun

Tee näin

25 h 30 min
{
AKTIIVINEN1 h 30 min
PASSIIVINEN24 h
MITÄ PIDIT?
4