Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparikahvikakku – kermaviilillä mehevöitetty leivonnainen yhdistää kaksi suosikkiherkkua

Piparikahvikakku on täydellinen tarjottava joulunajan kahvipöytään. Taikinaan lisätään piparkakkumaustetta ja kermaviiliä, joka takaa ihanan pehmeyden. Kakku koristellaan sokerikuorrutteella.

2.12.2020
Reseptin ainekset
3
kananmunaa
3 ½ dl
sokeria
2 dl
kermaviiliä
150 g
voita
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 rkl
piparkakkumaustetta
Sokerikuorrute
4 dl
tomusokeria
2 rkl
vettä
loraus
sitruunamehua
Koristeeksi
pistaasipähkinöitä
piparminttukaramelleja

Piparikahvikakku – ohje:

  1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä.
  2. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kermaviili ja sulatettu voi.
  3. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja piparkakkumauste keskenään ja lisää ne taikinaan.
  4. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia, kunnes kakku tuntuu kypsältä ja kuivalta.
  5. Valmista sokerikuorrute ja kuorruta piparikahvikakku, kun se on jäähtynyt. Murskaa pähkinät ja ripottele niitä ja murskattua piparminttukaramellia pehmeän kuorrutteen päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt