Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Säilö sato purkkiin

Pikkelöintiliemi eli 1-2-3-liemi – helppo perusohje, jolla säilöt kasvikset nopeasti

Pikkelöintiliemen perusohje perustuu 1+2+3-kaavaan: 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä. Lientä voi varioida oman maun mukaan. Etikaksi sopivat väkiviinaetikan lisäksi erilaiset viinietikat.

12.8.2024
Reseptin ainekset
Pikkelöintiliemi
1 dl
etikkaa
2 dl
sokeria
3 dl
vettä

Pikkelöintiliemi – ohje:

Voit valmistaa etikkaliemen kolmella eri tavalla:

  1. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta mausteliemi. Kaada se lämpimänä tai jäähtyneenä pilkottujen raaka-aineiden päälle.
  2. Sekoita kaikki ainekset kiehauttamatta. Sokeri liukenee liemeen ilman keittämistäkin.
  3. Mittaa pikkelöintiliemen raaka-aineet yksinkertaisesti kasvisten joukkoon ja ravista sekaisin mummon kurkkujen tapaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt