Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nyt tulevat pihlajatortut! Yhdellä puraisulla suussa sekoittuvat makea marmeladi ja lehtevä torttutaikina

1 h 55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 45 min

Pihlajatortut viettelevät nostalgisten Kettukarkkien ystävän. Näissä tortuissa marmeladia ja taikinaa on juuri sopivassa suhteessa, jokaisella puraisulla. Nappaa helppo resepti ja kieputtele menemään!

9.11.2022
Reseptin ainekset
13 kpl
½ pkt (à 800 g/2 levyä)
isoa lehtitaikinalevyä (Sunnuntai)
1½ dl
Pihlaja-marmeladia (Fazer)
pinnalle tomusokeria

Pihlajatortut – ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan noin 1,5 tuntia huoneenlämmössä. Levitä taikina jauhotetulle pöydälle ja kauli ohuemmaksi (32 × 32 cm).
  2. Levitä marmeladi levyn alaosaan puoleen väliin saakka.
  3. Käännä levy kaksin kerroin niin, että yläosa tulee marmeladin päälle. Leikkaa taikina ensin noin 2 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Leikkaa jokainen nauha vielä kahteen osaan niin, että ne jäävät yläosasta kiinni. Katso alta kuva tekovaiheista.
  4. Kieputa nauhat kierteelle ja venytä kierrettä samalla vähän pidemmäksi. Pyöräytä kierteet tortuiksi ja käännä päät tortun alle. Pane tortut leivinpaperin päälle pellille.
  5. Paista pihlajatorttuja 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Pihlajatorttujen vaihekuvat

Vinkki!

Tähän torttumalliin sopii mikä tahansa paistonkestävä marmeladi.

Katso video pihlajatorttujen taittelusta Meillä kotonan TikTok-tililtä alta tai tästä linkistä

Kokeilitko pihlajatorttuja? Mitä pidit niistä? Kerro alla kommenteissa!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt