Maku

Peruna-hirssirieskat

45 min
{
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
Helppo rieskaresepti, jossa on helppo hyödyntää ylimääräinen perunamuusi ja nuupahtaneet yrtit.
4
0


Ainekset (12 kpl)

  • 5 dlperunamuusia
  • 3 dlhirssijauhoja (voit käyttää myös muita jauhoja)
  • 1 dlkananmuna
  • 3 dltäysmaitoa
  • 0,5-1 dlyrttejä
Tulosta

Sekoita perunamuusi, täysmaito ja kananmuna. 

Lisää jauhot vähitellen. 

Sekoita tasaiseksi. 

Lisää silputut yrtit.

Sekoita. 

Nostele leivinpaperille lusikalla kekoja, jos haluat voit lisätä keon päälle pienen nokareen voita. 

Paista uunissa, 200 asteessa noin 10 minuuttia kunnes rieskat ovat saaneet kauniin ruskean sävyn. 

Kommentoi »