Peruna-hirssirieskat
45 min
{
Aktiivinen
45 minPassiivinen
Helppo rieskaresepti, jossa on helppo hyödyntää ylimääräinen perunamuusi ja nuupahtaneet yrtit.
4
Julkaistu: 21.9.2014

Peruna-hirssirieskat
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 5 dlperunamuusia
- 3 dlhirssijauhoja (voit käyttää myös muita jauhoja)
- 1 dlkananmuna
- 3 dltäysmaitoa
- 0,5-1 dlyrttejä
Sekoita perunamuusi, täysmaito ja kananmuna.
Lisää jauhot vähitellen.
Sekoita tasaiseksi.
Lisää silputut yrtit.
Sekoita.
Nostele leivinpaperille lusikalla kekoja, jos haluat voit lisätä keon päälle pienen nokareen voita.
Paista uunissa, 200 asteessa noin 10 minuuttia kunnes rieskat ovat saaneet kauniin ruskean sävyn.