


Yrtti-perunarieskat
45 min
Helppo rieskaresepti, jossa on helppo hyödyntää ylimääräinen perunamuusi ja nuupahtaneet yrtit.
Reseptin ainekset
12 kpl
Yrtti-perunarieskat
5 dl
perunamuusia
3 dl
hirssijauhoja (voit käyttää myös muita jauhoja)
1 dl
kananmuna
3 dl
täysmaitoa
0,5-1 dl
yrttejä
Yrtti-perunarieskat – ohje:
- Sekoita perunamuusi, täysmaito ja kananmuna.
- Lisää jauhot vähitellen. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää silputut yrtit. Sekoita.
- Nostele leivinpaperille lusikalla kekoja, jos haluat voit lisätä keon päälle pienen nokareen voita.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuutti, kunnes rieskat ovat saaneet kauniin ruskean sävyn.
Vinkki!
Kokeile myös perinteistä perunarieskan ohjetta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat