


Pashajäätelö – raikas rahkajälkiruoka, johon rakastut!
6 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 6 h 0 min
Pääsiäisen klassikkojälkiruoan muodonmuutos! Vaikket olisi perinteisen pashan ylin ystävä, veikkaamme, että tykästyt tähän rahkajäätelöön.
Reseptin ainekset
6–8 annosta
2 dl
vispi- tai kuohukermaa
1 prk (250 g)
maitorahkaa
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
1tl
vaniljasokeria
½ dl
pistaasipähkinöitä
2 rkl
mantelirouhetta
½ dl
rusinoita
1 rs (100 g)
appelsiininkuoripaloja (Dr. Oetker)
½
sitruunan raastettu kuori ja mehu
Pashajäätelö – ohje:
- Vaahdota kerma. Lisää rahka, kondensoitu maito ja vaniljasokeri. Jatka sekoittamista hetki.
- Rouhi pistaasipähkinät. Paahda manteli- ja pistaasirouhetta hetki kuivalla ja kuumalla pannulla. Anna jäähtyä.
- Hienonna rusinat ja lisää ne jäätelömassaan muiden makuaineiden kanssa (säästä aineksia hieman koristeluun).
Vinkit!
- Appelsiininkuoripalat voi halutessaan korvata sukaatilla eli kandeeratuilla sitruunankuoripaloilla (Dr. Oetker) tai appelsiinimarmeladilla.
- Ota talteen myös suosittu perinteisen pashan ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat