Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsakaalisalaatti Amerikan tyyliin

25 min

Parsakaali on herkullista myös raakana. Tee parsakaalisalaatti Amerikan tyyliin yhdistämällä täyteläistä juustoa, suolaista pekonia ja kirpeän makeaa karpaloa. Kylkeen sekoitetaan omenainen majoneesi.

20.9.2016
Reseptin ainekset
4–6 annosta
3
parsakaalia
170 g
pekonia
150 g
cheddar- tai goudajuustokuutioita
1
punasipuli
1 dl
kuivattuja karpaloita
Majoneesikastike
1 dl
hyvää majoneesia (esim. Hellmans)
½ dl
omenatäysmehua
mustapippuria

1. Leikkaa parsakaaleista varret pois. Säästä varret sosekeiton raaka-aineeksi tai keitä lisäkkeeksi toiselle ruoalle. Revi kukinnot pieniksi paloiksi. Parsakaalin kukintoja tulisi olla reilu litra.

2. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi. Nosta pekonimurut kylmälle paistinpannulle, säädä levy täydelle teholle ja paahda pekonit rapeiksi kuumenevalla pannulla. Nosta pekonimurut talouspaperin päälle, johon ylimääräinen rasva imeytyy.

3. Leikkaa juusto pieniksi kuutioksi. Kuori ja hienonna sipuli.

4. Ohenna majoneesi omenamehulla ja mausta pippurilla. Yhdistä salaatin kaikki ainekset ja sekoita hyvin.

Suosittelemme myös näitä:

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt