Kotivinkki

Parsakaalisalaatti Amerikan tyyliin

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Parsakaali on herkullista myös raakana. Tee parsakaalisalaatti Amerikan tyyliin yhdistämällä täyteläistä juustoa, suolaista pekonia ja kirpeän makeaa karpaloa. Kylkeen sekoitetaan omenainen majoneesi.
4.8
0


Ainekset (4–6 annosta)

  • 3parsakaalia
  • 170 gpekonia
  • 150 gcheddar- tai goudajuustokuutioita
  • 1punasipuli
  • 1 dlkuivattuja karpaloita

Majoneesikastike

  • 1 dlhyvää majoneesia (esim. Hellmans)
  • ½ dlomenatäysmehua
  • mustapippuria
Tulosta

1. Leikkaa parsakaaleista varret pois. Säästä varret sosekeiton raaka-aineeksi tai keitä lisäkkeeksi toiselle ruoalle. Revi kukinnot pieniksi paloiksi. Parsakaalin kukintoja tulisi olla reilu litra.

2. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi. Nosta pekonimurut kylmälle paistinpannulle, säädä levy täydelle teholle ja paahda pekonit rapeiksi kuumenevalla pannulla. Nosta pekonimurut talouspaperin päälle, johon ylimääräinen rasva imeytyy.

3. Leikkaa juusto pieniksi kuutioksi. Kuori ja hienonna sipuli.

4. Ohenna majoneesi omenamehulla ja mausta pippurilla. Yhdistä salaatin kaikki ainekset ja sekoita hyvin.

Suosittelemme myös näitä:

MITÄ PIDIT?
4.75
Kommentoi »