


Maustettu tomaattisalaatti
Tomaattisalaatti maustetaan herkullisella liemellä samaan tapaan kuin perinteiset hölskytyskurkut. Väkiviinaetikan korvaa riisiviinietikka ja mausteena on ihana tuore korianteri.
1. Puolita tomaatit ja poista siemenet lusikalla. Pilko hedelmäliha pieniksi kuutioiksi kulhoon. 2. Leikkaa kurkku pituussuunnassa neljään osaan. Leikkaa palat pieniksi kuutioiksi. Silppua kevätsipulinvarret. Sekoita tomaatit, kurkut ja sipulit keskenään. 3. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja anna kiehahtaa. Sekoittele, kunnes sokeri on sulanut liemeen. Nosta kattila liedeltä. Anna jäähtyä. 4. Kaada jäähtynyt liemi kulhoon tomaattisalaatin päälle. Sekoita. 5. Silppua korianteri tomaattisalaattiin. Anna maustua noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.