Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maustettu tomaattisalaatti

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Tomaattisalaatti maustetaan herkullisella liemellä samaan tapaan kuin perinteiset hölskytyskurkut. Väkiviinaetikan korvaa riisiviinietikka ja mausteena on ihana tuore korianteri.

8.6.2015
Reseptin ainekset
4–6 annosta
8
keltaista tai punaista luumutomaattia
2
isoa kurkkua
3
vartta kevätsipulia
1 dl
tuoretta korianteria
Kastike
2 dl
vettä
1 dl
limemehua
¾ dl
sokeria
4 rkl
riisiviinietikkaa
2 tl
suolaa

1. Puolita tomaatit ja poista siemenet lusikalla. Pilko hedelmäliha pieniksi kuutioiksi kulhoon. 2. Leikkaa kurkku pituussuunnassa neljään osaan. Leikkaa palat pieniksi kuutioiksi. Silppua kevätsipulinvarret. Sekoita tomaatit, kurkut ja sipulit keskenään. 3. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja anna kiehahtaa. Sekoittele, kunnes sokeri on sulanut liemeen. Nosta kattila liedeltä. Anna jäähtyä. 4. Kaada jäähtynyt liemi kulhoon tomaattisalaatin päälle. Sekoita. 5. Silppua korianteri tomaattisalaattiin. Anna maustua noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt