Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omena-puolukkapannari

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Sesonkiherkut omena ja puolukka uppoavat mehevään pannariin, johon speltti tuo pähkinäistä makua. Olisiko tässä syksyn kivoin iltapala? 

Reseptin ainekset
10 annosta
5 dl
kevytmaitoa
2 kpl
munaa
2 1/2 dl
spelttijauhoja
1/2 dl
sokeria
1/2 tl
suolaa
Vuokaan
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
3 kpl
omenaa
1 dl
puolukoita

Omena-puolukkapannari – ohje:

  1. Vatkaa puolet maidosta ja muut taikinan aineet kulhossa sekaisin. Lisää loppu maito ja anna taikinan turvota 15–30 minuuttia.
  2. Voitele suorakaiteen muotoinen (30 × 25 cm) piirakkavuoka. Huuhtele omenat ja poista siemenkota omenaporalla. Leikkaa omenat 1/2 cm:n paksuisiksi renkaiksi. Levitä omenat ja ripottele puolukat vuokaan.
  3. Sekoita taikina ja kaada vuokaan omenoiden päälle. Omenoiden pitäisi jäädä kellumaan taikinan pinnalle, nosta renkaat pohjalta haarukan avulla, jos ne jäävät vuoan pohjalle.
  4. Paista omena-puolukkapannari 225-asteisessa uunissa kypsäksi, noin 25 minuuttia.

Kokeile myös!

Maailman paras pannukakku on nimensä arvoinen kermainen herkku: pinnalta rapea ja maultaan lähes nekkumainen. Katso myös suosittu perinteisen pannukakun ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt