Maku

Ohut pikeeri

5 min
MU
5
0

Koostumukseltaan tavallista juoksevampi pikeeri sopii marmorikuvioiden tekemiseen ja piparkakkujen pinnan kuorruttamiseen.
Tulosta
Teksti Emma Iivanainen
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (1 annosta)

  • 1 kplvalkuaista
  • 3 dltomusokeria

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Ohut pikeeri valmistuu näin:

Erottele kananmunasta valkuainen. Varmista, että yhtään keltuaista ei pääse valkuaisen joukkoon.

Sekoita tomusokeri valkuaisen joukkoon.

Värjää pikeeri halutessasi pasta- tai jauhevärillä.

Katso ohje marmoroituihin piparkakkuihin!

Annos riittää noin 15 piparin kuorruttamiseen.

MITÄ PIDIT?
5