Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marmoroidut piparkakut

45 min

Piparkakkujen marmoripinta ihmetyttää vaativampiakin vieraita mutta on uskomattoman helppo tehdä. Kokeile rohkeasti!

1.12.2015
Reseptin ainekset
15 kpl
15 kpl
piparkakkuja (pyöreitä)
Ohut pikeeri
1 kpl
valkuaista
3 dl
tomusokeria
Jäykempi pikeeri
1 kpl
valkuaista
4 dl
tomusokeria

Marmoroidut piparkakut – ohje:

  1. Valmista pikeerit. Erottele kananmunista valkuaiset. Varmista, että yhtään keltuaista ei pääse valkuaisen joukkoon. Sekoita sen jälkeen tomusokerit valkuaisten joukkoon.
  2. Värjää noin 1/4 ohuesta pikeeristä punaiseksi pastavärillä tai jauhevärillä. Siirrä punainen pikeeri ja paksumpi valkoinen pikeeri pursotinpusseihin ja leikkaa kulmiin pienet reiät. Jätä loppu ohut pikeeri pieneen kulhoon.
  3. Pursota jäähtyneisiin pyöreisiin piparkakkuihin reuna valkoisella paksummalla pikeerillä.
  4. Levitä teelusikalla tasainen kerros ohutta valkoista pikeeriä ympyrän sisäpuolelle.
  5. Pursota punaisella pikeerillä ympyröitä valkoisen pikeeripinnan päälle tasaisin välein.
  6. Vedä cocktailtikulla tasaisia vetoja vuorotellen piparkakun keskustasta reunoja kohti ja toiseen suuntaan reunoista keskustaa kohti. Anna koristelun kuivua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt