Maku

Marmoroidut piparkakut

45 min
{
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
Piparkakkujen marmoripinta ihmetyttää vaativampiakin vieraita mutta on uskomattoman helppo tehdä. Kokeile rohkeasti!
4
0
Julkaistu: 1.12.2015


Reseptin ainekset (15 kpl)

  • 15 kplpiparkakkuja (pyöreitä)

Ohut pikeeri

  • 1 kplvalkuaista
  • 3 dltomusokeria

Jäykempi pikeeri

  • 1 kplvalkuaista
  • 4 dltomusokeria
Tulosta
Katso kuvat valmistusvaiheista! →

Valmista pikeerit. Erottele kananmunista valkuaiset. Varmista, että yhtään keltuaista ei pääse valkuaisen joukkoon. Sekoita sen jälkeen tomusokerit valkuaisten joukkoon.

Värjää noin 1/4 ohuesta pikeeristä punaiseksi pastavärillä tai jauhevärillä. Siirrä punainen pikeeri ja paksumpi valkoinen pikeeri pursotinpusseihin ja leikkaa kulmiin pienet reiät. Jätä loppu ohut pikeeri pieneen kulhoon.

Pursota jäähtyneisiin pyöreisiin piparkakkuihin reuna valkoisella paksummalla pikeerillä.

Levitä teelusikalla tasainen kerros ohutta valkoista pikeeriä ympyrän sisäpuolelle.

Pursota punaisella pikeerillä ympyröitä valkoisen pikeeripinnan päälle tasaisin välein.

Vedä cocktailtikulla tasaisia vetoja vuorotellen piparkakun keskustasta reunoja kohti ja toiseen suuntaan reunoista keskustaa kohti. Anna koristelun kuivua.

Kommentoi »