


Marmoroidut piparkakut
45 min
Piparkakkujen marmoripinta ihmetyttää vaativampiakin vieraita mutta on uskomattoman helppo tehdä. Kokeile rohkeasti!
Reseptin ainekset
15 kpl
15 kpl
piparkakkuja (pyöreitä)
Ohut pikeeri
1 kpl
valkuaista
3 dl
tomusokeria
Jäykempi pikeeri
1 kpl
valkuaista
4 dl
tomusokeria
Marmoroidut piparkakut – ohje:
- Valmista pikeerit. Erottele kananmunista valkuaiset. Varmista, että yhtään keltuaista ei pääse valkuaisen joukkoon. Sekoita sen jälkeen tomusokerit valkuaisten joukkoon.
- Värjää noin 1/4 ohuesta pikeeristä punaiseksi pastavärillä tai jauhevärillä. Siirrä punainen pikeeri ja paksumpi valkoinen pikeeri pursotinpusseihin ja leikkaa kulmiin pienet reiät. Jätä loppu ohut pikeeri pieneen kulhoon.
- Pursota jäähtyneisiin pyöreisiin piparkakkuihin reuna valkoisella paksummalla pikeerillä.
- Levitä teelusikalla tasainen kerros ohutta valkoista pikeeriä ympyrän sisäpuolelle.
- Pursota punaisella pikeerillä ympyröitä valkoisen pikeeripinnan päälle tasaisin välein.
- Vedä cocktailtikulla tasaisia vetoja vuorotellen piparkakun keskustasta reunoja kohti ja toiseen suuntaan reunoista keskustaa kohti. Anna koristelun kuivua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat