Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nyhtöbataatti – uunissa makeaksi karamellisoituva juures saa särmää teriyakikastikkeesta

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Nyhtöbataatti muuttuu uunissa upean karamellimaiseksi, ja sen nyhtäminen haarukalla on helppoa kuin mikä. Täytteen voi tarjota kaupassa valmiina myytävistä tortillaveneistä avokado- ja paprikasuikaleiden, silputun korianterin ja mangosalsan kanssa. Ja ei kun herkuttelemaan!

27.2.2020
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kg
bataattia
¾ dl
teriyakikastiketta
¾—1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Nyhtöbataatti – ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kääri bataatit folioon ja kypsennä niitä uunin keskitasolla tunnin ajan.
  2. Anna bataattien jäähtyä hetki ja kuori ne. Kuori irtoaa helposti kevyesti vetämällä.
  3. Nyhdä bataatit haarukoiden avulla kulhoon ja mausta teriyakikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Tarjoa nyhtöbataatti tortillan täytteenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt