


Nyhtöbataatti – uunissa makeaksi karamellisoituva juures saa särmää teriyakikastikkeesta
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Nyhtöbataatti muuttuu uunissa upean karamellimaiseksi, ja sen nyhtäminen haarukalla on helppoa kuin mikä. Täytteen voi tarjota kaupassa valmiina myytävistä tortillaveneistä avokado- ja paprikasuikaleiden, silputun korianterin ja mangosalsan kanssa. Ja ei kun herkuttelemaan!
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kg
bataattia
¾ dl
teriyakikastiketta
¾—1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Nyhtöbataatti – ohje:
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kääri bataatit folioon ja kypsennä niitä uunin keskitasolla tunnin ajan.
- Anna bataattien jäähtyä hetki ja kuori ne. Kuori irtoaa helposti kevyesti vetämällä.
- Nyhdä bataatit haarukoiden avulla kulhoon ja mausta teriyakikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Tarjoa nyhtöbataatti tortillan täytteenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat