Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Herukkapiirakat heittivät kuperkeikan! Siirappisen taikinakuoren alla odottaa kirpsakka yllätys

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Siirappisen kaurataikinakuoren, sopivasti kirpsakoiden mustaherukoiden ja pehmeän vaniljakastikkeen täydellinen liitto. Siitä on nurinpäin-herukkapiirakat tehty!

19.8.2020
Reseptin ainekset
6 annosta
100 g
voita tai margariinia
1 dl
sokeria
2 rkl
tummaa siirappia
1
muna
3 dl
kaurajauhoja (gluteenittomia)
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
Täyte
6 dl
mustaherukoita
½ dl
sokeria

Nurinpäin-herukkapiirakat – ohje:

  1. Sulata rasva. Lisää sokeri, siirappi ja muna. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri taikinaan.
  2. Sokeroi marjat. Jaa marjaseos kuuteen annosvuokaan (Ø noin 10 cm) tai yhteen isoon piirakkavuokaan.
  3. Jaa taikina kuuteen osaan. Painele taikinapaloista käsin litteä, vähän piirakkavuokaa pienempi levy. Pane taikinalevy marjojen päälle. Voit myös lusikoida taikinanokareita tasaisesti marjojen päälle.
  4. Paista piirakoita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa piirakoiden kanssa vaniljakastiketta tai -jäätelöä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt