Mustikka-tattaripuuro – voiko aamu ihanammin alkaa!
25 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
Gluteeniton tattaripuuro hellii vatsaa. Keitä tattarisuurimoista kookosmaidon ja mustikoiden kanssa pehmeä puuro ja tarjoa se marjojen, pähkinäsekoituksen sekä omenahillon kera.
3.5
Teksti
Julkaistu: 29.5.2017

Mustikka-tattaripuuro – voiko aamu ihanammin alkaa!
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 dlkokonaisia tattarisuurimoita
- 5 dlvettä
- 2 dlkookosmaitoa
- 1 dlpakastettuja mustikoita
- ½ tljauhettua kardemummaa
- 1 tlvaniljasokeria
- ripaus kanelia
- ½ tlsuolaa
Lisäksi
- pähkinäsekoitusta
- mustikoita
- paahdettuja kookoslastuja tai -hiutaleita
- hunajaa tai vaahterasiirappia
- omenasosetta
- maitoa tai esim. kookosmaitojuomaa
1. Huuhtele tattarisuurimot hyvin. Kuumenna vesi ja kookosmaito kiehuvaksi.
2. Sekoita joukkoon tattarisuurimot, mustikat, kardemumma, vanilja ja kaneli. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta noin 20 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Mausta tattaripuuro lopuksi suolalla.
3. Tarjoa tattaripuuro pähkinäsekoituksen, mustikoiden, paahdettujen kookoslastujen, hunajan, omenahillon ja lempimaitosi kanssa.