3,3(3)
Mustikka-tattaripuuro – voiko aamu ihanammin alkaa!
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
25 min
Gluteeniton tattaripuuro hellii vatsaa. Keitä tattarisuurimoista kookosmaidon ja mustikoiden kanssa pehmeä puuro ja tarjoa se marjojen, pähkinäsekoituksen sekä omenahillon kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dlkokonaisia tattarisuurimoita
5 dlvettä
2 dlkookosmaitoa
1 dlpakastettuja mustikoita
½ tljauhettua kardemummaa
1 tlvaniljasokeria
ripaus kanelia
½ tlsuolaa
Lisäksi
pähkinäsekoitusta
mustikoita
paahdettuja kookoslastuja tai -hiutaleita
hunajaa tai vaahterasiirappia
omenasosetta
maitoa tai esim. kookosmaitojuomaa

1. Huuhtele tattarisuurimot hyvin. Kuumenna vesi ja kookosmaito kiehuvaksi.

2. Sekoita joukkoon tattarisuurimot, mustikat, kardemumma, vanilja ja kaneli. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta noin 20 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Mausta tattaripuuro lopuksi suolalla.

3. Tarjoa tattaripuuro pähkinäsekoituksen, mustikoiden, paahdettujen kookoslastujen, hunajan, omenahillon ja lempimaitosi kanssa.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.