Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikka- tarte tatin – kesän ihanin mustikkapiirakka teki kuperkeikan

55 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 20 min

Mustikkaisen tarte tatin -kuperkeikkapiirakan maun salaisuus on timjami, joka syventää mustikan metsäistä makua. Paista pienet piirakat blinipannuissa (tai muissa pienissä uunin kestävissä paistinpannuissa), niin jokainen saa oman annoksen.

20.7.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
75 g
voita (huoneenlämpöistä)
1 dl
sokeria
1
muna
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1/2-1 tl
kardemummaa
Täyte
75 g
voita
1 dl
fariinisokeria
8
timjamin oksaa
3 rkl
sitruslikööriä
3 dl
mustikoita
Tarjoilu
2 dl
kuohukermaa (vaahdotettuna)

Mustikka- tarte tatin – ohje:

  1. Sekoita voi ja sokeri kulhossa. Lisää muna. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Lisää jauhoseos kulhoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nosta jääkaappiin.
  2. Lisää voi, fariinisokeri ja timjamin oksat paistinpannulle. Anna poreilla hetki, kunnes sokeri on sulanut. Lisää sitruslikööri ja mustikat. Nosta pannu pois levyltä.
  3. Painele taikina leivinalustan päällä pannun tai pannujen kokoisiksi ja nosta taikina mustikoiden päälle.
  4. Paista tarte tatinia 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia pannun koosta riippuen.

Vinkit!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt