Maku

Mustikka- tarte tatin – kesän ihanin mustikkapiirakka teki kuperkeikan

55 min
0
0

Mustikka tarte tatin -kuperkeikkapiirakan maun salaisuus on timjami, joka syventää mustikan metsäistä makua. Paista pienet piirakat blinipannuissa (tai muissa pienissä uunin kestävissä paistinpannuissa), niin jokainen saa oman annoksen.
Tulosta
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 75 gvoita (huoneenlämpöistä)
  • 1 dlsokeria
  • 1muna
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/2-1 tlkardemummaa

Täyte

  • 75 gvoita
  • 1 dlfariinisokeria
  • 8timjamin oksaa
  • 3 rklsitruslikööriä
  • 3 dlmustikoita

Tarjoilu

  • 2 dlkuohukermaa (vaahdotettuna)

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
0