Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Täyteläistä ja raikasta

Silkkiä joka suupalalla – mustaherukkainen suklaajuustokakku kätkee sisäänsä kirpeän hilloyllätyksen

6 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 6 h 0 min

Samettinen mustaherukka-suklaajuustokakku valmistuu ilman liivatetta, sillä täytteen pitää kasassa reilu määrä tummaa suklaata. Täyteläisen kakun sisällä odottaa raikas mustaherukkakerros. Psst! Resepti on gluteeniton.

23.8.2024
Reseptin ainekset
12 annosta
250 g
gluteenittomia suklaatäytekeksejä (esim. Schär Chocolate O’s)
50 g
voita
Hillo
200 g (3½ dl)
mustaherukoita
1 dl
hillosokeria
1 rkl
vettä
Täyte
4 dl
vispikermaa
350 g
tummaa suklaata
300 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Viimeistely
1 dl
mustaherukoita
syötäviä kukkia (tuoreita tai kuivattuja)

Mustaherukka-suklaajuustokakku – ohje:

  1. Murskaa keksit esimerkiksi tehosekoittimella. Lisää sulatettu voi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 20–22 cm) pohjan ja reunojen väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille. Siirrä vuoka jääkaappiin. Saat reunasta siistimmän, jos käytät reunakalvoa.
  2. Valmista hillo. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Jäähdytä.
  3. Vaahdota kerma. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Mittaa tuorejuusto ja sokerit isoon kulhoon. Notkista vatkaamalla.
  4. Lisää sula suklaa tuorejuustoseokseen ja vatkaa sekaisin. Kääntele joukkoon kermavaahto.
  5. Kaada puolet suklaaseoksesta pohjan päälle ja tasoita pinta. Lisää hillo ja sitten loppu suklaaseos. Peitä kelmulla ja pane jääkaappiin tekeytymään vähintään 6 tunniksi, mieluiten yön yli.
  6. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilualustalle. Koristele mustaherukoilla ja kukilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt