Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustaherukkamutakakku

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
26.6.2013
Reseptin ainekset
12 annosta
200 g
tummaa suklaata
150 g
voita
4 kpl
munaa
2 dl
sokeria
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
kanelia
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
200 g
mustaherukoita
Tarjoiluun
kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä

Mustaherukkamutakakku – ohje:

  1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (Ø 24 cm) ja voitele vuoka.
  2. Sulata paloiteltu suklaa ja voi kattilassa ja anna jäähtyä.
  3. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  4. Sekoita jauhojen joukkoon kaneli, vaniljasokeri ja leivinjauhe.
  5. Yhdistä suklaa-voiseos ja muna-sokerivaahto varovasti ja sekoita joukkoon jauhoseos.
  6. Kaada puolet taikinasta vuokaan ja ripottele päälle mustaherukat. Levitä päälle loput taikinasta.
  7. Paista mustaherukkamutakakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
  8. Tarjoa mustaherukkamutakakun kyljessä jäätelöä tai kermavaahtoa.

Vinkki!

Katso myös perinteinen mutakakkureseptimme, jolla leivot mehevän suklaisen kakun!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt