Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tässä tulee aamiaisten ja brunssien uusi vetonaula! Uunissa paistettavalla munakaskakulla ruokit nälkäisemmänkin pöytäseurueen

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Maistuisiko munakas kakun muodossa? Sienillä terästetyn munakaskakun teko ei vaadi turhaa kikkailua, ja vuoka on valmis uuniin vain 15 minuutissa.

29.4.2020
Reseptin ainekset
8 annosta
10
munaa
½ dl
vettä tai maitoa
1½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Sieni-kasvisseos
200 g
herkkusieniä
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
50 g
pinaattia
1 rkl
rypsiöljyä
1 dl
basilikaa
2 dl
emmantaljuustoraastetta
Lisäksi
½ rs (125 g)
kirsikkatomaatteja
rucolanversoja

Munakaskakku – ohje:

  1. Riko munat kulhoon. Lisää vesi, suola ja pippuri. Sekoita munien rakenne rikki.
  2. Puhdista herkkusienet ja leikkaa ne viipaleiksi tai lohkoiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Huuhtele ja hienonna pinaatti.
  3. Paista sienet ja sipulit öljyssä pannulla. Lisää pinaatti ja paista vielä minuutti. Jäähdytä 5 minuuttia.
  4. Kumoa sieniseos munakasmassan joukkoon. Lisää hienonnettu basilika ja juustoraaste.
  5. Voitele 1,5 litran leipävuoka ja kaada munakasmassa vuokaan.
  6. Paista munakaskakkua 175 asteessa 45 minuuttia. Jäähdytä, kumoa vadille ja leikkaa viipaleiksi. Tarjoa lisäksi kirsikkatomaatteja ja rucolanversoja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt