Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mummon banaanikakku

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Mummon banaanikakku on 10 minuutissa valmis uuniin! Banaani antaa herkullista makua ja mehevyyttä kuivakakkuun.

Reseptin ainekset
12 annosta
Mummon banaanikakku
2
kananmunaa
3 dl
sokeria
200 g
voita sulatettuna
2
banaania (murskattuna )
3 rkl
kermaa
4,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
ruokasoodaa
1 tl
vaniljasokeria

Mummon banaanikakku – ohje:

  1. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisä sula voi, murskattu banaani ja kerma. 
  2. Sekoita kuivat aineet, eli jauhot, sooda ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan. 
  3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhoilla päällystettyyn kuivakakkuvuokaan. Kaada taikinaa vain noin ⅔ vuoan korkeudesta. 
  4. Paista 175-asteisessa uunissa noin tunti. Tarkista kypsyys hammas- tai tulitikulla. 
  5. Kumoa mummon banaanikakku sokeroidun leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä ja koristele vaikka tomusokerilla. 

Vinkki!

Ota talteen myös suosituin banaanikakkuohjeemme. Mehevässä kakussa maistuvat kaneli, kardemumma ja inkivääri.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt