Mummun banaanikakku
1 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
1 h Banaanista makua ja kosteutta tähän herkulliseen kuivakakkuun.
3.7
Kuvat
Julkaistu 8.3.2015

Mummun banaanikakku
Reseptin ainekset (12 annosta)
- 2 kplkananmunaa
- 3 dlsokeria
- 200 gvoita sulatettuna
- 2 kplbanaania (murskattuna )
- 3 rklkermaa
- 4,5 dlvehnäjauhoja
- 1 tlruokasoodaa
- 1 tlvaniljasokeria
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisä sula voi, murskattu banaani ja kerma.
Sekoita kuivat aineet, eli jauhot, sooda ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhoilla päällystettyyn kuivakakkuvuokaan. Kaada taikinaa vain noin 2/3 vuuan korkeudesta.
Paista 175-asteisessa uunissa noin tunti. Tarkista kypsyys hammas- tai tulitikulla.
Kumoa kakku sokeroidun leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä ja koristele vaikka tomusokerilla.