Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pulla + mokkapalat = pullafanin mokkapalat! Peltipulla ja iki-ihana mokkakuorrutus yhdistyvät mokkapalapullaksi

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Mokkapalapullan pohjassa maistuu kaakaojauheella maustettu pulla. Pinnalleen se saa mokkapalakuorrutuksen, ja kuten juttuun kuuluu, koristerakeita ja suklaalastuja. Resepti on gluteeniton. Varo, jäät pauloihin heti ensimmäisellä puraisulla!

15.1.2021
Reseptin ainekset
18 annosta
8 dl
vettä
3 ps
kuivahiivaa
1½ rkl
psylliumia
1½ tl
suolaa
3 dl
sokeria
1 tl
kardemummaa
150 g
voita tai margariinia
1 dl
tummaa kaakaojauhetta
7 dl
vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
Kuorrutus ja koristelu
75 g
voita tai margariinia
¾ dl
vahvaa kahvijuomaa
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta
6–7 dl
tomusokeria
½ dl
koristerakeita
½ dl
kolmen suklaan suklaalastuja (Tesco)

Mokkapalapulla – ohje:

  1. Lämmitä vesi 42-asteiseksi. Sekoita vesi, kuivahiiva, psyllium ja suola. Anna turvota 15 minuuttia.
  2. Lisää sokeri ja kardemumma. Sulata voi. Sekoita kaakaojauhe, jauhot ja voisula taikinaan.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille. Peitä leivinliinalla ja kohota 30 minuuttia.
  4. Paista 200 asteessa uunissa toiseksi alimmalla tasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
  5. Sulata rasva. Lisää kahvi, kaakaojauhe ja tomusokeri. Levitä kuorrutus pullalevyn pinnalle.
  6. Koristele suklaarouheella ja/tai koristerakeilla. Leikkaa mokkapalapulla neliöiksi.

Vinkki!

Ota talteen myös suosituin mokkapalaohjeemme, jolla leivot ihanan suklaiset herkut.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt