Maku

Mokkapalat – kahvipöydän ja myyjäisten takuuvarma hitti

50 min
KA
4.01
123

Mokkapalat sopivat arkeen ja juhlaan, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Parhaissa mokkapaloissa on sopivasti mehevä pohja sekä herkullinen kuorrutus, joka vie kielen mennessään. Tällä reseptillä onnistut varmasti!
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (30 palaa)

Mokkapalataikina

  • 2 1/2 dlvahvaa kahvijuomaa
  • 250 gvoita tai leivontamargariinia
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 3 dlsokeria
  • 4 rklkaakaojauhetta
  • 1 rklleivinjauhetta
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 4 munaa

Mokkapalojen kuorrutus

  • 75 gvoita tai leivontamargariinia
  • 3/4 dlvahvaa kahvijuomaa
  • 6 dltomusokeria
  • 3 rklkaakaojauhetta

Mokkapalojen koristelu

  • 4 rklvaahtokarkkeja, strösseleitä tai koristerakeita
Ravintosisältö / 100g — 319 kcal

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
4.01