Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mokkapalaleivokset – ihka uusi tapa koristella mokkapalat!

1 h 30 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 30 min

Mokkapalaleivokset ovat vastustamattoman hyviä herkkupaloja! Dippaa kolmio suklaaseen ja sitten suuhun, etkä edes huomaa, että leivos on vegaaninen.

15.10.2018
Reseptin ainekset
10 annosta
Mokkapalaleivokset
3 dl
kauramaitoa
3 dl
sokeria
200 g
margariinia (maidotonta, rasvaa yli 60 %)
5 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta (tummaa)
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
½ tl
suolaa
Kuorrutus
½ dl
vahvaa kahvijuomaa
2 tl
vaniljasokeria
4 dl
tomusokeria
2 rkl
kaakaojauhetta
Koristelu
1 dl
koristerakeita

Mokkapalaleivokset – ohje:

  1. Valmista pohja sekoittamalla keskenään kauramaito, sokeri ja sulatettu margariini.
  2. Sekoita jauhot, kaakao, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään.
  3. Siivilöi seos märkien ainesten joukkoon. Sekoita ja kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
  4. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa 25–30 min.
  5. Jäähdytä pohja hyvin.
  6. Valmista kuorrutus sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  7. Leikkaa pohjasta 5 cm:n pituisia kolmioita. Kasta mokkapalakolmioiden toinen reuna kuorrutteeseen ja ripottele pinnalle vegaanisia koristerakeita.

Vinkki!

Etsitkö perinteistä reseptiä? Kurkkaa tämä suosittu mokkapalaohjeemme ja leivo herkulliset mokkikset, jotka viedään käsistä!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt