Kotivinkki

Mielettömän ihana pääsiäiskakku – suklaata, passiohedelmää ja pääsiäismunia

2 h 15 min
4.31
7

Tässä kakussa enemmän on enemmän! Lusikoi suklaisen pääsiäiskakun kerrosten väliin raikasta passiohedelmää, valuta päälle suklaakuorrute ja kasaa vielä kruunuksi röykkiö pääsiäismunia.
Tulosta
Kuvat Reetta Pasanen

Ainekset (12 palaa)

  • 200 gtummaa suklaata TAI 100 g tummaa suklaata ja 100 g tummia suklaamunia (ei Kinder)
  • 200 ghuoneenlämpöistä voita
  • 5kananmunaa
  • 2 ½ dlfariinisokeria
  • 3 ½ dlvehnäjauhoja
  • ½ dlkaakaojauhetta
  • ½ dlperunajauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 1 prkranskankermaa (200 g)
  • ½ dlkevytmaitoa

Pääsiäiskakun kostutus

  • 1 dlappelsiinimehua (vastapuristettua)

Pääsiäiskakun täyte

  • 1pieni prk ranskankermaa (120 g)
  • 1 dlvispikermaa
  • 2 rkltomusokeria
  • 4–5passiohedelmää (¾ dl sisusta)
  • 4 rkllemon curdia

Pääsiäiskakun kuorrutus

  • 100 gmaitosuklaata
  • 50 gtummaa suklaata (tai suklaamunia)
  • 150 ghuoneenlämpöistä voita
  • 1 ½ dltomusokeria

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN1 h 30 min
MITÄ PIDIT?
4.31