Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mehevä viikunakakku

1 h 15 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 50 min

Vaalea viikunakakku valmistuu helposti ja maistuu etenkin glögin kanssa.

20.11.2015
Reseptin ainekset
15–20 viipaletta
2 dl
paloiteltuja viikunoita (200 g)
1 dl
saksanpähkinöitä
100 g
tummaa suklaata
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
3
kananmunaa
2 dl
sokeria
1 prk
maitorahkaa (250 g)

Viikunakakku – ohje:

  1. Voitele noin 1 ½ litran leipä- tai rengasvuoka.
  2. Leikkaa viikunat, pähkinät ja suklaa reiluiksi, sormenpään kokoisiksi paloiksi. Yhdistä palat, vehnäjauhot ja leivinjauhe.
  3. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää jauhoseos ja rahka. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  4. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Tarjoile viikunakakku glögin kera. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt