Kotivinkki

Mehevä gluteeniton aprikoosipiirakka tehdään helposti sekoittamalla

1 h 5 min
GL
4
0

Tämä aprikoosipiirakka on rennon leipurin lemppari. Ricottajuusto mehevöittää taikinan ja pienet, pehmeät ja kauniinväriset aprikoosit maistuvat ihanilta.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (12 annosta)

Aprikoosipiirakan pohja

  • 100 gvoita
  • 1 dlmantelijauhetta
  • 1 dltattarijauhoa
  • 1 dlkookosjauhoa
  • 1 dlkaurajauhoa
  • 1 rklpsylliumia
  • 1 ½ tlleivinjauhetta
  • 1 tlkardemummaa
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1sitruunan kuori raastettuna
  • 1 rklsitruunan mehua
  • 1 prkricottajuustoa (250 g)
  • 2kananmunaa
  • 3 dlsokeria
  • 2 dlkermaa

Aprikoosipiirakan päälle

  • 15 kpltuoreita aprikooseja

Lisäksi

  • 2 rklhunajaa

Aprikoosipiirakan kuorrute

  • 1 ½ dltomusokeria
  • 1 rklsitruunamehua

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN45 min
MITÄ PIDIT?
4