Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton luumu-persikkapiirakka täyteläisellä kookoskermalla

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Tämä gluteeniton, maidoton, munaton ja vegaaninen persikkapiirakka sopii lähes jokaiselle. Pähkinäisen manteli-kaurapohjan päälle lusikoidaan kuohkeaa kookoskermaa ja aprikoosia, luumua sekä persikkaa.

21.6.2017
Reseptin ainekset
10 annosta
Persikkapiirakan pohja
3 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
2 ½ dl
mantelijauhetta
1 ½ dl
saksan- tai pekaanipähkinöitä
¾ dl
kookosöljyä
½ dl
vaahterasiirappia
½ tl
kanelia
¼ tl
suolaa
¼ tl
vaniljajauhetta
Päälle
2
pientä purkkia kookoskermaa (à 165 ml, esim. Spice Up)
1 rkl
vaahterasiirappia
¼ tl
vaniljajauhetta
5–6
luumua (tummia ja keltaisia)
4–5
aprikoosia
2–3
persikkaa
tuoretta sitruunamelissaa

Gluteeniton luumu-persikkapiirakka – ohje:

  1. Mittaa kaikki persikkapiirakan pohjan ainekset tehosekoittimen leikkuuterälliseen kulhoon. Aja nopeasti taikinaksi mutta jätä massaan hieman karkeutta. Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin.
  2. Voitele halkaisijaltaan 26-senttinen piirakkavuoka. Jauhota kevyesti mantelijauhoilla. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
  3. Vatkaa jääkaapissa säilytettyä kylmää kookoskermaa noin 10 minuuttia, jotta siitä muodostuu kaunis vaahto. Mausta vaahterasiirapilla ja vaniljalla. Levitä persikkapiirakan pohjalle.
  4. Viipaloi hedelmät ja asettele kookoskermavaahdon päälle. Koristele gluteeniton persikkapiirakka sitruunamelissan lehdillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt