Maku

Persikkainen pääsiäiskakku matcha-teellä maustetulla valkosuklaakuorrutuksella – tätä ihanaa herkkua et voi vastustaa!

24 h 45 min
MU
4.78
2

Persikkainen pääsiäiskakku on ihana yhdistelmä rapeaa keksipohjaa ja pehmeän hedelmäistä moussea. Hyydytetyn pääsiäiskakun kruunaa vihreällä matcha-teellä maustettu valkosuklaakuorrutus, joka saa valua rennosti kakun yli.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (10 annosta)

Pohja

  • 175 gkaurakeksejä
  • 100 gvoita

Täyte

  • 250 gpersikoita (1 prk säilykepersikoita 425/250 g)
  • 2 tlsitruunankuoriraastetta (luomu)
  • 1/2 dlappelsiinitäysmehua (vastapuristettua)
  • 400 gmaustettua rahkaa (appelsiini tai mango)
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1/2 dltomusokeria
  • 5 kplliivatelehteä
  • 2 rklsitruunamehua

Päälle

  • 200 gvalkosuklaata
  • 1-2 tlmatcha-jauhetta (hienojakoista vihreää teetä)
  • 1 rklrypsiöljyä (ei kylmäpuristettua)

Tee näin

24 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN24 h
MITÄ PIDIT?
4.78