Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Aasialainen tofu-nuudelisalaatti – tuore mango, minttu ja suolapähkinät tekevät tästä salaatista erityisen!

30 min

Aasialainen tofu-nuudelisalaatti on yhdistelmä mehukkuutta, rapsakkuutta ja ruokaisuutta. Tarjoa pikkuisen parempana lounassalaattina tai juhlien buffetpöydässä!

27.5.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
riisi- tai sobanuudeleita
1
kypsä mango
½
kurkku
200 g
retiisejä
200 g
sokeriherneitä
½ rku
minttua
½ rku
thaibasilikaa
250 g
revittyä tofua (Jalotofu, maustettu)
1 dl
suolapähkinöitä tai paahdettuja cashewpähkinöitä
Kastike
½ dl
oliiviöljyä
½ dl
makeaa chilikastiketta
2 rkl
soijakastiketta
1
limen raastettu kuori ja mehu
2 tl
inkivääriä raastettuna

Aasialainen tofu-nuudelisalaatti – ohje:

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada siivilään. Huuhtele nuudelit kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Voit kuivata niitä talouspaperilla taputtelemalla.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada kastike nuudeleiden joukkoon ja sekoittele nuudelit irtonaisiksi. Pane jääkaappiin maustumaan.
  3. Leikkaa mango kuutioiksi ja kurkku paloiksi. Lohko tai viipaloi retiisit. Leikkaa sokeriherneet halutessasi pienem­miksi paloiksi.
  4. Paista tofu halutessasi öljyssä pannulla rapeaksi. Voit lisätä sen salaattiin myös paistamatta.
  5. Revi yrteistä lehdet ja kokoa salaatti vadille. Viimeistele salaatti suola- tai cashew­pähkinöillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt