


Aasialainen tofu-nuudelisalaatti – tuore mango, minttu ja suolapähkinät tekevät tästä salaatista erityisen!
30 min
Aasialainen tofu-nuudelisalaatti on yhdistelmä mehukkuutta, rapsakkuutta ja ruokaisuutta. Tarjoa pikkuisen parempana lounassalaattina tai juhlien buffetpöydässä!
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
riisi- tai sobanuudeleita
1
kypsä mango
½
kurkku
200 g
retiisejä
200 g
sokeriherneitä
½ rku
minttua
½ rku
thaibasilikaa
250 g
revittyä tofua (Jalotofu, maustettu)
1 dl
suolapähkinöitä tai paahdettuja cashewpähkinöitä
Kastike
½ dl
oliiviöljyä
½ dl
makeaa chilikastiketta
2 rkl
soijakastiketta
1
limen raastettu kuori ja mehu
2 tl
inkivääriä raastettuna
Aasialainen tofu-nuudelisalaatti – ohje:
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada siivilään. Huuhtele nuudelit kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Voit kuivata niitä talouspaperilla taputtelemalla.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada kastike nuudeleiden joukkoon ja sekoittele nuudelit irtonaisiksi. Pane jääkaappiin maustumaan.
- Leikkaa mango kuutioiksi ja kurkku paloiksi. Lohko tai viipaloi retiisit. Leikkaa sokeriherneet halutessasi pienemmiksi paloiksi.
- Paista tofu halutessasi öljyssä pannulla rapeaksi. Voit lisätä sen salaattiin myös paistamatta.
- Revi yrteistä lehdet ja kokoa salaatti vadille. Viimeistele salaatti suola- tai cashewpähkinöillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat