Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohiceviche-avokadopiirakka

35 min

Avokadon maku muuttuu lämmetessään kermaiseksi. Se sopiikin piirakan täytteeksi loistavasti, kun kaverina on kirpeän tuliseksi marinoitua lohta. Testaa lohiceviche-avokadopiirakka ja ihastu.

13.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
Täyte
400 g
lohifileetä
1
punainen chili
2 rkl
limetinmehua
1 tl
suolaa
1 tl
ruokosokeria
1
avokado
2½ dl
kookoskermaa
2 dl
cheddarjuustoraastetta
Päälle
5 dl
nachoja
1 rku
korianteria
1
punainen chili
Tattaripiirakkapohja
3 dl
tattarijauhoja
½ dl
kauraleseitä
1 tl
suolaa
100 g
voita tai margariinia
½ dl
vettä tai kermaa
1 dl
juustoraastetta

1. Painele tattaripiirakkataikinaa neljän annosvuoan (halkaisija noin 10 cm) pohjalle ja reunoille.

2. Leikkaa lohifilee viipaleiksi ja nosta kulhoon. Huuhtele chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkulhot ja siemenet, hienonna chili. Sekoita lohiviipaleiden joukkoon chili, limetinmehu, suola ja ruokosokeri.

3. Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha.

4. Sekoita kookoskerman joukkoon juustoraaste. Kaada seos piirakkapohjien päälle. Lado päälle marinoituneita lohiviipaleita ja avokadokuutioita.

5. Kypsennä piirakoita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes piirakkapohjat tuntuvat kypsiltä. Täyte saa jäädä notkeaksi.

6. Kasaa piirakoiden päälle nachoja, hienonnettua korianteria ja chiliä. Tarjoa lohiceviche-avokadopiirakka heti.

Tattaripiirakkapohja

1. Sekoita tattarijauhot, kauraleseet ja suola kulhossa. Nypi joukkoon huoneenlämpöinen voi. Lisää joukkoon vesi ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi taikinapalloksi.

2. Nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi, niin taikina on helpompi painella vuokaan.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt