Kotivinkki

Lohiceviche-avokadopiirakka

35 min
0
0

Lohiceviche-avokadopiirakka

Avokadon maku muuttuu lämmetessään kermaiseksi. Se sopiikin piirakan täytteeksi loistavasti, kun kaverina on kirpeän tuliseksi marinoitua lohta. Testaa lohiceviche-avokadopiirakka ja ihastu.
Teksti Suvi Rüster
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

Täyte

  • 400 glohifileetä
  • 1punainen chili
  • 2 rkllimetinmehua
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlruokosokeria
  • 1avokado
  • 2½ dlkookoskermaa
  • 2 dlcheddarjuustoraastetta

Päälle

  • 5 dlnachoja
  • 1ruukku korianteria

punainen chili

  • 1

Tattaripiirakkapohja

  • 3 dltattarijauhoja
  • ½ dlkauraleseitä
  • 1 tlsuolaa
  • 100 gvoita tai margariinia
  • ½ dlvettä tai kermaa
  • 1 dljuustoraastetta

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

1. Painele tattaripiirakkataikinaa neljän annosvuoan (halkaisija noin 10 cm) pohjalle ja reunoille.

2. Leikkaa lohifilee viipaleiksi ja nosta kulhoon. Huuhtele chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkulhot ja siemenet, hienonna chili. Sekoita lohiviipaleiden joukkoon chili, limetinmehu, suola ja ruokosokeri.

3. Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha.

4. Sekoita kookoskerman joukkoon juustoraaste. Kaada seos piirakkapohjien päälle. Lado päälle marinoituneita lohiviipaleita ja avokadokuutioita.

5. Kypsennä piirakoita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes piirakkapohjat tuntuvat kypsiltä. Täyte saa jäädä notkeaksi.

6. Kasaa piirakoiden päälle nachoja, hienonnettua korianteria ja chiliä. Tarjoa lohiceviche-avokadopiirakka heti.

Tattaripiirakkapohja

1. Sekoita tattarijauhot, kauraleseet ja suola kulhossa. Nypi joukkoon huoneenlämpöinen voi. Lisää joukkoon vesi ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi taikinapalloksi.

2. Nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi, niin taikina on helpompi painella vuokaan.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä