Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaatti-pekonipiirakka

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Pyöräytä pinaatti-pekonipiirakka nopeasti pakastetaikinasta. Täyte maistuu taivaallisen hyvältä.

19.4.2016
Reseptin ainekset
6–8 annosta
1
suolainen pakastepiirakkataikina (400 g)
Täyte
½ ps
pakastepinaattia (75 g)
8–10
pientä herkkusientä
6
ohutta pekonisiivua
125 g
cheddar-sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)
1 dl
ruokakermaa
2
kananmunaa
6–8
kierrosta mustapippurimyllystä

1. Voitele 24 cm:n piirakkavuoka ja taputtele sulanut taikina sen pohjalle ja reunoille. Esipaista uunin alaritilätasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia.

2. Sulata pinaatti ja valuta se. Puolita herkkusienet. Paahda ne pannulla kauniin värisiksi ja pekonit rapeiksi. Paloittele pekoni. 3. Lämmitä cheddarjuustoa hieman mikrossa. Yhdistä kerma, munat ja cheddar keskenään. 4. Levitä esipaistetun pohjan päälle herkkusienet, pekoni ja pinaatti tasaisesti. Lisää pinnalle kerma-cheddar-munaseos. 6. Paista pinaatti-pekonipiirakkaa uunin alaritilätasolla 200 asteessa puoli tuntia tai kunnes pohja on kypsä ja täyte hyytynyt. 7. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Leikkaa pekonipiirakka paloiksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt