Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Testaa Liemessä-bloggaajan herkulliset voi-salviaraviolit – ”Tähän reseptiin turvaudun, kun kaikki kaatuu niskaan”

15 min

Tuoreen salvian kitkerä maku pehmenee, kun yrtin paistaa runsaassa voissa ja öljyssä. ”Tähän reseptiin turvaudun, kun kaikki kaatuu niskaan, mutta en halua syödä pelkkiä eineksiä", kertoo suosittua Liemessä-blogia pitävä Jenni Häyrinen.

15.1.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
1 rs (250 g)
kirsikkatomaatteja
½ dl
oliiviöljyä
50 g
voita
10
salvianlehteä
1 dl
kermaa
noin ½ tl
suolaa
noin ½ tl
mustapippuria
2 pkt (à 250 g)
sieni- tai juustotäytteisiä ravioleja (tuorepasta)

Voi-salviaraviolit – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Huuhtele tomaatit.
  2. Kuumenna öljy ja voi keskilämmöllä paistinpannulla. Lisää salvianlehdet ja paista pari minuuttia.
  3. Lisää sipulit. Paista hetki sekoitellen. Lisää tomaatit ja paista vielä hetki. Lisää lopuksi kerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  5. Sekoita raviolit salvia-voikastikkeeseen. Tarjoa heti.

Lue Jenni Häyrisen ajatuksia arkiruoasta tästä jutusta. Ota testiin myös kaksi muuta Häyrisen arkiruokabravuuria: halloumipelti ja katkarapucurry.

Jenni Häyrinen keittiössään kokkaamassa
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt