Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuohkea pannukakku – herkun salaisuus on leivinjauhe

55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min

Kuohkea pannukakku tunnetaan korkeista kumpareistaan. Sellaisen saat, kun lisäät pannukakkutaikinaan leivinjauhetta. Paista kuohkea pannukakku välipalaksi, iltapalaksi tai jälkiruoaksi.

8.2.2012
Reseptin ainekset
4–6 annosta
Kuohkea pannukakku
6 dl
maitoa
3 dl
vehnäjauhoja
2
kananmunaa
1 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
2 tl
sokeria
½ dl
rypsiöljyä tai voisulaa

Kuohkea pannukakku – ohje:

  1. Sekoita ensin puolet maidosta, jauhot, kananmunat, leivinjauhe ja mausteet. Lisää lopuksi loppu maito ja rasva. Kun maidon lisää kahdessa erässä, taikinasta tulee tasainen eikä siihen jää jauhopaakkuja.
  2. Anna pannukakkutaikinan turvota noin 30 minuuttia.
  3. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada pannukakkutaikina pellille.
  4. Kypsennä kuohkeaa pannukakkua 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  5. Nauti kuohkea pannukakku esimerkiksi pikahillon kanssa, joka valmistuu helposti mikrossa.

Kokeile myös!

Maailman paras pannukakku on nimensä arvoinen kermainen herkku: pinnalta rapea ja maultaan lähes nekkumainen. Katso myös suosittu perinteisen pannukakun ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt