Kotivinkki

Kuohkea pannukakku

55 min
3.6
0

Kuohkea pannukakku

Pannukakku pelastaa lätsähtäneimmänkin tunnelman! Paista tällä ohjeella herkullinen pannukakku kumpuilevaksi välipalaksi, iltapalaksi tai jälkiruoaksi.
Kuvat Jenni-Justiina Niemi
Tulosta
Mainos

Ainekset (4–6 annosta)

  • 6 dlmaitoa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2kananmunaa
  • ½ tlsuolaa
  • 2 tlsokeria
  • ½ dlrypsiöljyä tai voisulaa

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN45 min

1. Sekoita ensin puolet maidosta, koko määrä jauhoista, kananmunat ja mausteet. Lisää lopuksi loput maitomäärästä. Näin taikinasta tulee tasainen ilman jauhopaakkuja. Anna pannukakkutaikinan turvota noin 15-30 minuuttia.

2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada pannukakkutaikina pellille.

3. Kypsennä pannukakkua 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Pannukakku on valmis nautittavaksi hyvässä seurassa!

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä