Pikahillo mikrossa
25 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
10 minPikahillo valmistuu mikroaaltouunissa muutamassa minuutissa. Voit valmistaa pikahillon tuoreista tai pakastetuista marjoista. Katso myös videolta, miten näppärästi hillo syntyy!
GL
KA
LA
MA
MU
VE
5
Kuvat
Julkaistu 21.7.2005

Pikahillo mikrossa
Reseptin ainekset (noin 6 dl hilloa)
Pikahillo
- 8 dlmarjoja (pakastemarjoja tai tuoreita)
- 2 dlhillosokeria
- (vaniljaa, kanelia, kardemummaa)
Pikahillo valmistuu näin:
- Mittaa marjat ja sokeri kerroksittain isoon mikronkestävään kulhoon. Kuumenna ainekset mikroaaltouunin täydellä teholla (800W) kiehuvaksi. Anna kiehua 6-8 minuuttia. Tarkkaile, ettei hillo kiehu yli.
- Sekoita hilloa puolivälissä ja lopuksi. Kuori mahdollinen vaahto. Mausta hillo halutessasi vaniljalla, kanelilla tai kardemummalla.
- Purkita hillo puhtaisiin purkkeihin. Säilytä jäähtynyt hillo jääkaapissa ja käytä muutaman viikon sisällä.
Vinkki!
Voit tehdä hillon pakastemarjoista tai tuoreista marjoista.
Hyväksy evästeet
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.


Karviaishilloke
Maku

Isoäidin mansikka-raparperihillo
Kotivinkki

Sokeriton luumuhillo kuivatuista hedelmistä ja taateleista
Maku

Monkey Butter eli kookos-banaanihillo – lettujen ja pannukakkujen paras kaveri
Maku

Lakattoman lakkahillo keitetään porkkanoista ja karviaisista
Maku

Vadelma-chiahillo – ihana raakahillo valmistuu viidessä minuutissa
Maku

Puolukka-chiahillo – raikas pikahillo säilyy kuukausia
Maku

Mausteinen kurpitsahillo – käytä marmeladin tapaan
Maku