Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pikahillo mikrossa

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Pikahillo valmistuu mikroaaltouunissa muutamassa minuutissa. Voit valmistaa pikahillon tuoreista tai pakastetuista marjoista. Katso myös videolta, miten näppärästi hillo syntyy!

21.7.2005
Reseptin ainekset
noin 6 dl hilloa
Pikahillo
8 dl
marjoja (pakastemarjoja tai tuoreita)
2 dl
hillosokeria
(vaniljaa, kanelia, kardemummaa)

Pikahillo – ohje:

  1. Mittaa marjat ja sokeri kerroksittain isoon mikronkestävään kulhoon. Kuumenna ainekset mikroaaltouunin täydellä teholla (800W) kiehuvaksi. Anna kiehua 6–8 minuuttia. Tarkkaile, ettei hillo kiehu yli.
  2. Sekoita hilloa puolivälissä ja lopuksi. Kuori mahdollinen vaahto. Mausta hillo halutessasi vaniljalla, kanelilla tai kardemummalla.
  3. Purkita hillo puhtaisiin purkkeihin. Säilytä jäähtynyt hillo jääkaapissa ja käytä muutaman viikon sisällä.

Vinkki!

Voit tehdä hillon pakastemarjoista tai tuoreista marjoista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt