4,4(32)
Korvapuustipannarit – helpot luksuspannarit, jotka näyttävät ja maistuvat kanelipullalta
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Jos rakastat korvapuusteja, nämä pannarit ovat sinua varten! Korvapuustipannareiden juju on pintaan pursotetut kaneli-sokerispiraalit.
Reseptin ainekset
12-14 kpl
Korvapuustipannari
4 dlvehnäjauhoja
1 rklsokeria
2 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
½ tlsuolaa
½ tlkardemummaa
3 dlmaitoa
2 rklrypsiöljyä
2isoa munaa
Kaneli-sokerispiraalit
75 gvoita
1 dlfariinisokeria
1 rkl kanelia

Korvapuustipannarit – ohje:

  1. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon maito ja öljy.
  2. Vatkaa munat vispilällä kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto taikinaan.
  3. Pehmitä voi ja sekoita siihen fariinisokeri ja kaneli. Lusikoi seos pursotuspussiin tai vahvaan muovipussiin. Leikkaa pussiin puolen sentin reikä.
  4. Kaada pannukakkutaikinaa kuumalle pinnoitetulle pannulle (Ø noin 12 cm). Kun pinta alkaa hyytyä, pursota pannukakulle sokeri-kaneliseoksesta spiraali ulkoreunasta aloittaen.
  5. Käännä pannukakku, kun alapuoli on kauniin ruskea. Paista toiselta puolelta vielä noin 30 sekuntia.
  6. Tarjoa pannarit esimerkiksi kermavaahdon ja nektariini-mansikkasoseen kanssa.

Nektariini-mansikkasose on kesän ihanin lisuke pannareille. Halkaise neljä nektariinia ja poista niistä kivet. Surauta hedelmät soseeksi. Perkaa ja lohko 250 grammaa mansikoita. Lisää ne nektariinisoseen joukkoon. Mausta vaniljasokerilla tai aitovaniljajauheella.

4 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo