Korvapuustipannarit – helpot luksuspannarit, jotka näyttävät ja maistuvat kanelipullalta
35 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
20 minJos rakastat korvapuusteja, nämä pannarit ovat sinua varten! Korvapuustipannareiden juju on pintaan pursotetut kaneli-sokerispiraalit.
4.4
Kuvat
Julkaistu 9.7.2018

Korvapuustipannarit – helpot luksuspannarit, jotka näyttävät ja maistuvat kanelipullalta
Reseptin ainekset (12-14 kpl)
Korvapuustipannari
- 4 dlvehnäjauhoja
- 1 rklsokeria
- 2 tlleivinjauhetta
- 1 tlvaniljasokeria
- ½ tlsuolaa
- ½ tlkardemummaa
- 3 dlmaitoa
- 2 rklrypsiöljyä
- 2isoa munaa
Kaneli-sokerispiraalit
- 75 gvoita
- 1 dlfariinisokeria
- 1 rkl kanelia
Korvapuustipannarit valmistuvat näin:
- Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon maito ja öljy.
- Vatkaa munat vispilällä kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto taikinaan.
- Pehmitä voi ja sekoita siihen fariinisokeri ja kaneli. Lusikoi seos pursotuspussiin tai vahvaan muovipussiin. Leikkaa pussiin puolen sentin reikä.
- Kaada pannukakkutaikinaa kuumalle pinnoitetulle pannulle (Ø noin 12 cm). Kun pinta alkaa hyytyä, pursota pannukakulle sokeri-kaneliseoksesta spiraali ulkoreunasta aloittaen.
- Käännä pannukakku, kun alapuoli on kauniin ruskea. Paista toiselta puolelta vielä noin 30 sekuntia.
- Tarjoa pannarit esimerkiksi kermavaahdon ja nektariini-mansikkasoseen kanssa.
Nektariini-mansikkasose on kesän ihanin lisuke pannareille. Halkaise neljä nektariinia ja poista niistä kivet. Surauta hedelmät soseeksi. Perkaa ja lohko 250 grammaa mansikoita. Lisää ne nektariinisoseen joukkoon. Mausta vaniljasokerilla tai aitovaniljajauheella.

Mustikkapannukakku
Maku

Gotlantilainen pannukakku – hurmaavan mehevä herkku iltapalalle
Kotivinkki

Ricottapannukakut – ihanan mehevät pannarit sopivat sekä aamiaiselle että jälkkäriksi
Kotivinkki

Gluteeniton banaanipannukakku – kinuskikastike, kaneli ja kardemumma kruunaavat banaaniherkun
Kotivinkki

Suklaapannarit
Maku

Maustekakkupannarit
Maku

Perusresepti: Pulleat pannarit
Maku