Maku

Korvapuustipannarit – helpot luksuspannarit, jotka näyttävät ja maistuvat kanelipullalta

35 min
4.09
1

Korvapuustipannarit – helpot luksuspannarit, jotka näyttävät ja maistuvat kanelipullalta

Teksti Annika Elomaa
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos
Jos rakastat korvapuusteja, nämä pannarit ovat sinua varten! Korvapuustipannareiden juju on pintaan pursotetut kaneli-sokerispiraalit.

Ainekset (12-14 kpl)

Korvapuustipannari

  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 1 rklsokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 tlvaniljasokeria
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlkardemummaa
  • 3 dlmaitoa
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2isoa munaa

Kaneli-sokerispiraalit

  • 75 gvoita
  • 1 dlfariinisokeria
  • 1 rkl kanelia

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Korvapuustipannarit valmistuvat näin:

  1. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon maito ja öljy .
  2. Vatkaa munat vispilällä kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto taikinaan.
  3. Sulata voi ja sekoita siihen fariinisokeri ja kaneli. Lusikoi seos pursotuspussiin tai vahvaan muovipussiin. Leikkaa pussiin puolen sentin reikä.
  4. Kaada pannukakkutaikinaa kuumalle pinnoitetulle pannulle (Ø noin 12 cm). Kun pinta alkaa hyytyä, pursota pannukakulle sokeri-kaneliseoksesta spiraali ulkoreunasta aloittaen.
  5. Käännä pannukakku, kun alapuoli on kauniin ruskea. Paista toiselta puolelta vielä noin 30 sekuntia.
  6. Tarjoa pannarit esimerkiksi kermavaahdon ja nektariini-mansikkasoseen kanssa.

Nektariini-mansikkasose on kesän ihanin lisuke pannareille. Halkaise neljä nektariinia ja poista niistä kivet. Surauta hedelmät soseeksi. Perkaa ja lohko 250 grammaa mansikoita. Lisää ne nektariinisoseen joukkoon. Mausta vaniljasokerilla tai aitovaniljajauheella.

MITÄ PIDIT?
4.09