Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Koristele joulupiparit munattomalla kuorrutteella! Näin valmistat vegaanisen pikeerin

10 min

Tavallisesti pikeerissä käytetään kananmunan valkuaisia, mutta se onnistuu helposti myös ilman munia – nimittäin säilykekikherneiden liemestä!

Reseptin ainekset
5 dl
Vegaaninen pikeeri
4 rkl
säilykekikherneiden lientä
1 rkl
vaniljasokeria
noin 1 pkt (500 g)
tomusokeria
1/4 tl
vegaanista geeliväriä (ei pakollinen)

Vegaaninen pikeeri – ohje:

  1. Vaahdota kikhernelientä sähkövatkaimella noin 7 minuuttia tai kunnes se on muuttunut vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri ja tomusokeri muutamassa erässä.
  2. Vaahdota noin 5 minuuttia, eli kunnes vegaaninen pikeeri on paksua ja kuohkeaa. Värjää pikeeri halutessasi geelivärillä.
  3. Lusikoi massa pursotuspussiin ja koristele piparit. Jos pikeeri on liian jäykkää, lisää tarvittaessa tippa vettä.

Vinkki!

Pikeeri kovettuu vesi-sokeriseosta nopeammin. Jos pikeeriä jää yli, se säilyy jääkaapissa noin viikon.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt