Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Konvehtikakku – kaikkien aikojen helpoin mutakakku sujahtaa minuuteissa uuniin, ja sinunkin on aivan pakko maistaa!

20 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 15 min

Konvehtikakku on joulunajan helpoin ja mehevin mutakakku, joka valmistuu yhdessä hujauksessa. Tyhjennä rasiallinen konvehteja tehosekoittimeen, surauta ja lisää munat, jauhot sekä leivinjauhe. Tässä neljän ainesosan nerokkaassa kakussa maistuu sulassa sovussa koko konvehtirasian sisältö. Katso videolta reseptin alta, miten helposti konvehtikakku valmistuu.

Reseptin ainekset
6 annosta
Konvehtikakku
300 g
suklaakonvehteja (esim. Panda Juhlapöydän Konvehteja)
2
munaa
1 dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
Koristeluun
piparimurua ja tomusokeria

Konvehtikakku – ohje:

  1. Surauta konvehtirasian sisältö tehosekoittimessa rakeiseksi massaksi.
  2. Sammuta tehosekoitin hetkeksi, lisää munat ja surauta ne nopeasti konvehtimassan joukkoon.
  3. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää ne massaan tehosekoittimen ollessa pysähdyksissä. Surauta ainekset taikinaksi.
  4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun pieneen irtopohjavuokaan (Ø 17 cm).
  5. Paista konvehtikakkua 175-asteisen uunin keskitasolla noin 12–15 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä mutakakkumaisen tahmaiseksi.
  6. Koristele halutessasi esimerkiksi piparimurulla ja tomusokerilla.

Vinkit!

  • Konvehtikakun koristeluun sopii lähes herkku kuin herkku. Testaa esimerkiksi Vihreitä kuulia, lakupaloja, marjoja, suklaakonvehteja tai muita joulunajan nameja.
  • Suklaanystävä rakastuu varmasti myös perinteiseen, ihanan mehevään mutakakkuun!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt