


Raidoistaan se tunnetaan! Kolmen suklaan tiikerikakku on hykerryttävä herkku
1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min
Kolmen suklaan tiikerikakku saa kauniit raitansa valkosuklaasta, maitosuklaasta sekä tummasta suklaasta. Tämä triplasuklainen leivonnainen on jokaisen makean ystävän unelmien täyttymys!
Reseptin ainekset
25 annosta
6 dl
vehnäjauhoja
4 dl
sokeria
4 tl
leivinjauhetta
3 tl
vaniljasokeria
200 g
voita
4
munaa
1½ dl
maitoa
Raidat
100 g
valkosuklaata (Panda)
100 g
maitosuklaata (Panda)
100 g
tummaa suklaata (Panda)
1 rkl
kaakaojauhetta
Lisäksi
voita vuoan voiteluun
korppujauhoja jauhottamiseen
tomusokeria koristeluun
Kolmen suklaan tiikerikakku – ohje:
- Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Voitele ja jauhota vähintään 2,5 litran vetoinen kakkuvuoka korppujauhoilla.
- Sekoita taikinan kuivat ainekset keskenään. Sulata voi ja lisää munat ja maito siihen. Sekoita hyvin. Siivilöi kuivat ainekset seokseen ja sekoita tasaiseksi.
- Jaa taikina kolmeen osaan. Laita suklaat omiin kulhoihinsa. Sulata suklaat mikrossa 15–30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen. Lisää tummaan suklaaseen lusikallinen kaakaojauhetta. Sekoita sulatetut suklaat kolmen taikinan joukkoon.
- Kaada vuokaan pohjimmaiseksi maitosuklaalla maustettu taikina, sitten valkosuklaalla ja lopuksi tummalla suklaalla maustettu.
- Paista kakkua uunin alatasolla noin 1 tunti. Kokeile kypsyyttä tikulla. Anna kakun hieman jäähtyä vuoassaan ja kumoa se sitten tarjoiluvadille.
- Anna jäähtyä ja koristele tomusokerilla.
Vinkki!
Kokeile myös ikisuosittua perinteisen tiikerikakun ohjetta. ”Vihdoin ohje, jolla tuli mehevä, kostea kuivakakku. Suosittelen”, kehuu lukija reseptiämme.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
