Kevyt ja raikas kesäkurpitsaspagetti
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Raikas kesäkurpitsaspagetti syntyy, kun sekoitat perinteisen spagetin joukkoon kesäkurpitsasuikaleita. Nauti herkku esimerkiksi lohitartarin kera.
KA
0
Kuvat
Julkaistu 4.8.2016

Kevyt ja raikas kesäkurpitsaspagetti
Reseptin ainekset (4–6 annosta)
- 1-2kesäkurpitsaa (pienet ja kiinteät ovat parhaita)
- 350 gspagettia
- suolaa
- oliiviöljyä
1. Pese kesäkurpitsa ja suikaloi se pitkittäin. Jos keittiöstäsi ei löydy niin sanottua julienne- raastinta, voit käyttää veistä, raastaa kesäkurpitsan perinteisellä raastimella tai tehdä leveämpiä suikaleita juustohöylällä.
2. Keitä spagetti suolatussa runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kesäkurpitsasuikaleet viimeiseksi minuutiksi mukaan kattilaan. Valuta ja kaada lopuksi joukkoon loraus öljyä. Voit myös jakaa spagetin niin, että vain toiseen osaan sekoitetaan kesäkurpitsaa. Nauti kesäkurpitsaspagetti esimerkiksi lohitartarin kanssa.