


Kevyt ja raikas kesäkurpitsaspagetti
10 min
Raikas kesäkurpitsaspagetti syntyy, kun sekoitat perinteisen spagetin joukkoon kesäkurpitsasuikaleita. Nauti herkku esimerkiksi lohitartarin kera.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1-2
kesäkurpitsaa (pienet ja kiinteät ovat parhaita)
350 g
spagettia
suolaa
oliiviöljyä
1. Pese kesäkurpitsa ja suikaloi se pitkittäin. Jos keittiöstäsi ei löydy niin sanottua julienne- raastinta, voit käyttää veistä, raastaa kesäkurpitsan perinteisellä raastimella tai tehdä leveämpiä suikaleita juustohöylällä.
2. Keitä spagetti suolatussa runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kesäkurpitsasuikaleet viimeiseksi minuutiksi mukaan kattilaan. Valuta ja kaada lopuksi joukkoon loraus öljyä. Voit myös jakaa spagetin niin, että vain toiseen osaan sekoitetaan kesäkurpitsaa. Nauti kesäkurpitsaspagetti esimerkiksi lohitartarin kanssa.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat