Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohitartar – yksinkertaisesti hyvää

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Lohitartar syntyy simppeleistä raaka-aineista. Tarjoile lohitartar esimerkiksi raikkaan kesäkurpitsaspagetin kanssa.

25.5.2016
Reseptin ainekset
600 g
lohta
½ rkl
suolaa
1 tl
mustapippuria
Öljyseos
½ dl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria

Lohitartar – ohje:

  1. Nypi lohi ruodottomaksi, poista nahka ja kuutioi se pieneksi.
  2. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Siirrä jääkaappiin suolaantumaan 30 minuutiksi.
  3. Sekoita öljy, sitruunamehu ja ruohosipuli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kaada maustettu öljyseos suolaantuneen lohen päälle ja anna seistä vielä hetki ennen tarjoilua.
  5. Tarjoile lohitartar esimerkiksi kesäkurpitsaspagetin päällä tai laita tarjolle erilliseen kulhoon.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt