


Lohitartar – yksinkertaisesti hyvää
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Lohitartar syntyy simppeleistä raaka-aineista. Tarjoile lohitartar esimerkiksi raikkaan kesäkurpitsaspagetin kanssa.
Reseptin ainekset
600 g
lohta
½ rkl
suolaa
1 tl
mustapippuria
Öljyseos
½ dl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria
Lohitartar – ohje:
- Nypi lohi ruodottomaksi, poista nahka ja kuutioi se pieneksi.
- Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Siirrä jääkaappiin suolaantumaan 30 minuutiksi.
- Sekoita öljy, sitruunamehu ja ruohosipuli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kaada maustettu öljyseos suolaantuneen lohen päälle ja anna seistä vielä hetki ennen tarjoilua.
- Tarjoile lohitartar esimerkiksi kesäkurpitsaspagetin päällä tai laita tarjolle erilliseen kulhoon.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat