


Mätiä ja tillismetanaa
20 min
Kuka tahansa osaa koota tämän ihanan alkupalan: ruisnappi, tillismetanaa ja mätiä.
Reseptin ainekset
5-10 annosta
200 g
kirjolohenmätiä
1 prk
smetanaa (120 g)
½ dl
tuoretta tilliä hienonnettuna
2 tl
sitruunan mehua
ripaus mustapippuria ja suolaa
10
ruisnappia
1. Lusikoi smetana ja lisää tilli kapeaan kulhoon ja aja ne tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella. Mausta sitruunamehulla, pippurilla ja suolalla. 2. Jaa tillismetana ruisnapeille ja lusikoi smetanan päälle nokare kirjolohenmätiä. 3. Kuori ja halkaise punasipuli. Leikkaa sipulista hyvin ohuita viipaleita. Koristele mätileivät sipulilla ja pienillä tillinoksilla. Viimeistele rouhaisulla mustapippuria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat