Kotivinkki

Keväinen käpykakku

0
0

Herkullinen ja näyttävä käpykakku täytetään raikkaalla ananasrahkalla. Kuorrutus kaulitaan vihreästä marsipaanista tai sokerimassasta. Tiput viimeistelevät kokonaisuuden.
Tulosta
Kuvat Kaisa Rautaheimo

Ainekset

Kakkupohja

  • 1 dlvehnäjauhoja
  • ¾ dlperunajauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 4kananmunaa
  • 1 ½ dlsokeria

Ananasrahkatäyte

  • 1 prkananasmurskaa (227/140 g)
  • 1limetin raastettu kuori
  • 1 prkmaitorahkaa (250 g)
  • 1 rklvaniljasokeria
  • ½ dlsokeria
  • 2 dlvaahtoutuvaa kermaa

Kostutus

  • n. 1 dlananasmehua
  • ½limetin mehu
  • 2 tlvaniljasokeria

Vuoan voitelu

  • voita tai margariinia
  • korppujauhoja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0