Kotivinkki

Pääsiäispasha – kevään maukas jälkiruokaherkku

12 h 30 min
1
0

Pääsiäispasha syntyi, kun paaston aikana käyttämättä jääneet maitotuotteet piti hyödyntää. Nyt se on pääsiäispöydän hurmaava herkku, munien, pupujen ja tipujen seuralainen.
Tulosta
Kuvat Pirita Särmä

Ainekset (2 pientä tai 1 iso, 8–10 hengelle )

Pääsiäispasha

  • 100 gpehmeää voita
  • 2 dlsokeria
  • 1kananmuna
  • 500 gmaitorahkaa
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 1 tlraastettua sitruunan kuorta
  • 1 rklsitruunan mehua
  • ½ dlpaahdettuja mantelilastuja
  • ½ dlkorintteja tai rusinoita
  • 2 dlkuohukermaa

Koristeluun

  • mantelilastuja, korintteja tai rusinoita
  • hedelmiä tai pääsiäismakeisia

Tee näin

12 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN12 h
MITÄ PIDIT?
1