Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsatahna

10 min

Herkullinen, hennonvihreä manteli-kesäkurpitsatahna syntyy nopeasti ja vaivattomasti. Sen säilyvyys ei ole säilykkeiden luokkaa, mutta menekki on taattu. Lusikoi tahnaa keitetyn pastan kastikkeeksi tai lisäkkeeksi broilerille ja kalalle.

16.6.2016
Reseptin ainekset
Noin 7 dl tahnaa
2
kesäkurpitsaa (noin 600 g)
150 g
kuorittuja manteleita
1 dl
tuoreita yrttejä
(esimerkiksi lehtipersiljaa, rakuunaa
basilikaa)
1–2
valkosipulinkynttä
½ dl
sitruunan mehua
1 tl
suolaa
1 dl
oliiviöljyä
2 dl
rypsiöljyä

Kesäkurpitsatahna – ohje:

  1. Paloittele kesäkurpitsat paloiksi.
  2. Mittaa kaikki ainekset öljyjä lukuun ottamatta teholeikkurilla varustetun monitoimikoneen kulhoon. Käynnistä kone ja lisää öljyt koneen käydessä. Aja tasaiseksi tahnaksi.
  3. Purkita tahna tiiviisiin purkkeihin ja nosta jääkaappiin. Kesäkurpitsatahna säilyy jääkaapissa noin 1 viikon.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt